Tanimë vera ka shkuar dhe pavarësisht se dimri ende është larg, njerëzit fillojnë të mendojnë për të.

Një nga arsyet janë veturat, të cilat shikojnë t’i pajisin me gomat më të mira të dimrit, për shkak të sigurisë në rrugë.

Por një sistem i ri rrotash duket se është zgjidhja e duhur për çdo gjë/

E publikuar në Facebook, kjo video tregon një sistem të pabesueshëm të rrotave – sistem ky që mposhtë çdo dimër të ashpër.