Kush kishte duart më të shpejta në boks? Kjo video më poshtë tregon gjithçka.

Prej Mike Tyson, Muhamed Ali e deri tek Oscar, Amir Khan, Thomas Hearns, Naseem Hamed, Floyd Patterson, Pernell, Shane – këto ishin 15 duart më të shpejta në boks.

Këta boksierë kishin duart aq të shpejta sa që linin kundërshtarët e tyre të trullosur dhe hutuar nga goditjet, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni: