Këtë rekord e arriti Messi sonte

Argjentinasi është lojtari i dytë në historinë e Ligës së Kampionëve që ka shënuar në 14 sezone radhazi.

Këtë rekord e ka pasur vetëm Raul Gonzalez.

Legjendë e vërtetë dhe i pagabueshëm.