Demi Lovato u pa për herë të parë në publik pasi ajo pothuajse vdiq nga mbidoza në fund të korrikut.

Sipas mediave amerikane, këngëtarja dukej e lumtur dhe e relaksuar. Ajo ishte vënë re duke folur me një mike në një kafe në një pushim nga rehabilitimi.

Lovato, 26 vjeç, përfundoi në spital në fund të korrikut të këtij viti për shkak të mbidozës dhe pothuajse vdiq. Nëna e saj javën e kaluar tha në një intervistë të parë pas incidentit që Demi ishte i mirë. “Është ende shumë e vështirë për mua të flas për të. Vetëm mbaj mend atë ditë dhe çfarë ka ndodhur”, tha Diana De la Garza.

Lovato në mënyrë të përsëritur foli për publikun në lidhje me varësinë e saj ndaj drogës dhe alkoolit, dhe problemet psikologjike.

Ajo u trajtua për diarre, dhe gjithashtu tha se po vuante nga çrregullimi bipolar.

Këngëtarja pranoi se kishte marrë kokainë për herë të parë që kur ishte 17-vjeç.

Image