Edhe pse u bë një kohë e gjatë që u diskutua përsa i përket origjinës së saj shqiptare, ku pikërisht nga mediet rozë u zbuluar se emrin e vërtet e kishte Entela, ishte vetë bukuroshja Eleni Foureira e cila na bëri krenarë pasi e pranoi me plot gojë origjinën e saj shqiptare.

Goxha e suksesshme, në realizimin e këngëve që prezanton në publik, bukuroshja me origjinë shqiptare i ka paralajmëruar të gjithë fansat me foto të postuara në Instagram për këngën e re që do të lancojë.

“Tomame”, zbulohet të jetë titulli i këngës së re dhe sna mbetet gjë tjetër veçse të presim që bukuroshja Entela të shkëlqejë përsëri.

Image