Me vitet edhe njerëzit ndryshojnë dhe kjo është një e thënë e prekshme që gjithsecili nga ne mund ta ketë vënë re tek vetja dhe tek personat që e rrethojnë.

Ajo është një nga këngëtaret me zërin më të fuqishëm në skenat shqiptare dhe shpesh e komplimentuar për këngët e lezetshme që ka në repertor.

ImageNdoshta sot pamja e saj fizike shkëlqen e kuruar deri në detaje, por ja që jo gjithmonë Flaka Krelani ka qenë kështu.

Teksa bëjmë një krahasim me të shkuarën mund të shikojmë dhe zbulojmë lehtësisht se Flaka ka kryer ndërhyrje kirurgjikale në hundën, buzët, dhe mollëzat e saj.

Image