John Legend do i bashkohet ‘The Voice’.

‘Jam i lumtur që po bashkohem me gjyqtarët e ‘The Voice’, tha John për Variety.

‘Kam qenë mysafir dhe mentor shumë herë në këtë spektakël dhe jam shumë i emocionuar për të zbuluar këngëtarë të talentuar dhe për t’ju ndihmuar atyre që të përfitojnë më së shumti nga dhurata e tyre. Shpresoj se bota është e gatshme për ekipin JL’.

John nuk do të jetë trajner deri në sezonin 16, i cili do të nisë në pranverë.

Sezoni 15, i cili nis më 24 shtator, përmban trajnerë Jennifer Hudson, Kelly Clakrson, Adam Levine dhe Blake Shelton.