Një agjent i kufirit në Teksas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, është arrestuar nga policia pas dyshimeve se është vrasës serik. Sipas BBC, agjenti Juan David Ortiz dyshohet për vrasjen e katër grave.

Autoritetet amerikane dyshuan për kolegun e tyre, pasi një grua mundi t’i arratisej atij dhe të kërkonte ndihmë tek policia lokale.

Deri më tani emrat e viktimave nuk janë publikuar, por policia bën me dije se ato kishin punuar si prostituta.

Agjenti i patrullës, Ortiz i cili ka punuar 10 vite për policinë kufitare, u arrestua në parkingun e një hoteli.

Sherifi i qytetit deklaroi se vrasësi serik kishte vepruar i vetëm dhe nuk ka bashkëpunëtorë.

Dy prej grave që ai ka vrarë u gjetën në një zonë rurale në fillim të muajit, kurse viktima e tretë dhe e katërt u zbuluan gjatë ditëve të fundit.

Prokurori e cilësoi ngjarjen si një rast të tmerrshëm, ndërsa polici vrasës do të përballet me katër akuza për vrasje dhe rrëmbim.