Ky është një nga momentet prekëse që do t’ju bëjnë të qani.Danieli ishte verbuar nga mosha dy vjeçare nga një aksident me makinë që i dha atij dëmtime në tru. Ai u takua me Clarën në shkollën e mesme dhe u martua. Njeriu ka qënë i verbër për 21 vjet, kështu që ai nuk ka patur mundësi të shohë ende vajzën e tij.

Dhe ëndrra e tij u bë e vërtetë pas një operacioni. Videoja regjistroi momentin prekës kur ai e pa gruan dhe vajzën e tij për herë të parë.