Tyra Banks ka qenë për vite një nga modelet më të famshme në botë, por pas 15 vitesh ecjeje nëpër pista u bë një prezantuese e suksesshme televizive, shkrimtare dhe aktore.

Ajo disa vjet më parë zbuloi publikisht se mban parukë dhe zgjerime, dhe pas shumë spekulimeve se i kishin rënë flokët, zbuloi në Instagram se si duket në realitet.

“Ndonjëherë parukat dhe zgjerimet kanë nevojë për pushim”, shkroi Tyra në Instagram, duke treguar flokët e saj të errët, kaçurrel.

“Pse po mbani parukë? Flokët e tua natyrale janë të bukura”, një tifoz i shkroi asaj, dhe të tjerët u bashkuan dhe shtuan se ajo duket shumë e re.

Tyra së fundi me nënën e saj Carolyn botoi kujtime në të cilat ajo shkruante për karrierën e saj, por gjithashtu për herë të parë pranoi se kishte operuar hundën e saj.