Me plotë 107 kg në trupin e saj, Slinn e kishte të pamundur që të gjende rehatinë në momente e ambiente të ndryshme.

Dita e martesës e cila konsiderohej si më të veçantat për të i ishte kthyer në makth pasi që i ishte dashur të ikte nga syri i aparatit në mënyrë që të mos mbesnin fotografi të saja kujtim për të ardhmen.

Por jeta e saj ndryshoi pasi bërë operacion plastik për të hequr disa copëza të dhjamit e më pas dobësimin e shpejtoi edhe me ndryshim në të ushqyer.

Tani ajo peshon rreth 70 kg dhe ka filluar të punojë si modele për disa agjenci të modës.