Një ngjarje jo e këndshme ka ndodhur në Zvicër , ku një grua Kosovare është ndaluar pasi ka ushtruar dhunë ndaj vjehrrit te saj i cili ishte 60 vjeçar.

E marrur ne pyetje nga organet kompetente ajo tregon se ai gjithmonë i trokiste në derë që të zgjohet në ora 9 dhe për ketë erdhi deri tek përplasja.