Kur vjen puna te çështjet e dhomës së gjumit, shumica e njerëzve do të mendonin se burrat janë “më të ndyrë” midis këmbëve sesa femrat.

Por sipas një studimi të ri, e kundërta tani duket të jetë e vërtetë.

Hulumtimet e reja në atë se sa shpesh burrat dhe gratë respektivisht pastrojnë pjesët intime të tyre kanë zbuluar se gratë na kanë mbetur prapa në këtë drejtim, transmeton lajmi.net.

Pra, pa dyshim, kur themi “të pista”, e nënkuptojmë atë në kuptimin më teknik të fjalës.

Nga 2,000 njerëz të anketuar nga ErgoFlex, hulumtuesit zbuluan se meshkujt po lajnë “foshnjën” e tyre çdo dy javë.

Ndërkohë, zonjat mund të shqetësohen për të pastruar atë një herë në muaj.

Çuditërisht, 61 përqind e grave gjithashtu thanë se preferojnë të flenë lakuriq në krahasim me vetëm 39 përqind të pjesëmarrësve meshkuj.