Shirley Andrews është një prej ‘super gjysheve të seksit’ të cilat mburren me krenari për jetën e tyre seksuale active me qindëra meshkuj të rinj, disa prej të cilëve nuk kanë as çerekun e moshës së saj.

Edhe pse jeton në një azil për të moshuar, Shirley mburret se ajo bën rregullisht seks me të rinj që janë edhe 18-vjeçarë, teksa pjesën tjetër të kohës e kalon duke punuar me grep apo me shtiza.

E moshuara, e cila jeton në Oroville të Kalifornisë, ka edhe një tattoo përreth thithkës së saj ku shkruhet ‘Gang Bang Queen’ dhe ka nisur karrierën nëpër flima blu përpara shtatë vjetësh.