Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Tropojë, ku një person është gjetur pa jetë në rrethana të paqarta.

Personi , mësohet se është një çoban dhe është gjetur në zonën e bjeshkëve.

Ka qenë një person që ka denoncuar rastin në Polici, si një vetëvrasje.

Nga ana e saj Polica ende nuk konfirmon nëse është një vetëvrasje, apo vrasje, ndërsa po heton.