Problemi i dyfishtë… Një banorë në shtetin amerikan të Virginia mori një surprizë kur zbuloi një gjarpër me dy koka në kopshtin e shtëpisë së tij.

Por gjarpri me dy koka nuk ishte agresiv.

Këto lloje zvarranikësh janë të rralle dhe nuk mbijetojnë shumë.

Ndaj po shpresohet gjetja e një shtëpie të re për gjarprin.