Dy gjarpërinj ranë nga tavani – duke luftuar mes vete – në dhomën e gjumit, duke habitur një familje në Australi.

Duke luftuar mes vete, gjarpërinjtë ranë nga tavani në dhomën e gjumit dhe vazhduan luftimin.

Duket se gjërat ishin nxehur shumë mes tyre, pasi që lufta e tyre vazhdoi pavarësisht se kishin rënë në tokë nga tavani, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon:

Loading...