Urim Saliu

Ali Ahmeti I ka mundur të gjithë politikisht.Ai madje mund lirisht të themelojë një Akademi politike nëse tërhiqet nga BDI për ti mësuar si fitohet në zgjedhje ata që do vijnë pas në politikë.

Por kjo s’ka rëndësi sepse unë jam shumë më I fuqishëm se Ali Ahmeti dhe jam më kushtëzues.

Kjo për një fakt të vetëm, sepse për shkak të “ urdhërit tim të prerë” ai sonte do të jetë në Sllatinën time.Edhe Thaci para disa ditësh piu një kafe në Sllatinë.Epo kjo është forca e fjalës sime.