Hollësi për fillimin e fushatës kundër dhunës mes bashkëmoshatarëve/bulling dhe shënimit të Ditës Botërore të Paqes me marsh paqeje, këtë vit kushtuar, gjithashtu dhunës  mes bashkëmoshatarëve, do të prezantohen sot në konferencë për media në Ambasadën e parë për fëmijët në botë – Megjashi.

Në këtë mënyrë, siç theksojnë nga Ambasada e parë për fëmijët në botë – Megjashi dëshirojnë të bëjnë thirrje me të gjitha shkollat, mësimdhënësit, prindërit, nismat, organizatat civile, aktivistët e pavarur, dhe individët t’u bashkëngjiten kërkesave për shkolla pa dhunë.