Jeta në Korenë e Veriut po ndryshon nga viti në vit.

Ka shumë ndërmarrje private që po shfaqen atje, ndërsa njerëzit tashmë kanë më shumë telefona mobil, që në pjesën tjetër të botës tashmë janë më shumë se të zakonshëm, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë, është akoma herët të flitet për ndryshime të mëdha, pasi jeta jashtë Phenianit, nuk është shumë ndryshe nga jeta që ata kishin 10 apo 20 vjet më parë.

Më poshtë janë disa fotografi të cilat janë bërë gjatë dy vjetëve të fundit, dhe që dëshmojnë se si njerëzit jetojnë atje në dekadën e dytë të shekullit XXI.

North Korean soldiers march during a military parade marking the 105th birth anniversary of the country’s founding father Kim Il Sung in Pyongyang, North Korea, April 15, 2017. REUTERS/Damir Sagolj TPX IMAGES OF THE DAY – RC17E3A1D800