Ka filluar protesta e tretë me radhë e thirrur nga shoqëria civile.

Në këtë protestë kërkohet dorëheqja e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe nisja e procesit të Vettingut në sistemin e drejtësisë.