Javë më parë paralajmëruam se viti i ardhshëm do të jetë shumë i këndshëm – të paktën për të gjithë ata, që janë admirues të seksbombës britanike, Kelly Brook, e konsideruar vetëm pak vite më parë si femra me trupin me perfekt në botë.

modelja dhe aktorja e njohur ka përgatitur një kalendar fantastik për vitin 2019, me fotografi mahnitëse, ku ka shfaqur trupin e saj joshës, sidomos gjoksin gjigant.

Publikuam vetëm disa fotografi që do të jenë pjesë e këtij kalendari të nxehtë, që do t’i frymëzojë çdo ditë admiruesit e bukuroshes angleze.

Tani janë bërë publike të gjitha fotografitë, që janë pjesë e kalendarit të Kellyt, të cilat do t’jua heqin të gjitha dyshimetm nëse ai ia vlen të blihet.