Fejzulla Azizi është piloti i parë shqiptarë nga Kumanova.

Ka qenë anëtar te Aeroklubi-Kumanovë, si pilot i Aeroplanit Utva-75. Në fillim ka fluturuar me Fluturake pa motor, duke realizuar mbi 5600 orë fluturime.

Pas shumë trajnimeve është bë edhe pilot aeroplani, duke bë 360 orë fluturime, transmeton Gazeta Lajm. Si pilot i dalluar, ka marrë pjesë në gara të ndryshme aeronautike dhe në kategori të ndryshme, ku ka fituar tri medalje: të artë, të argjendtë dhe të bronztë. Fotografia është bë në vitin 1977.