Enca ka publikuar një foto joshëse në Instagramin e saj dhe të shumta kanë qenë komentet që kanë vërshuar nga fansat.

Shumë e komplimentojnë, e shumë të tjerë e kritikojnë për mënyrën se si ajo është shfaqur e për shembullin që po i jep brezit të ri.

Por, me sa duket, fotoja “hot” e Encës është vlerësuar nga një prej aktoreve të filmave me pullë të kuqe, në rang botëror.

Bëhet fjalë për Kendra Lust, një aktore profesioniste pornografie, e cila i është përgjigjur me një maçok me sytë me zemra, pyetjes së Encës se “Çfarë ka për darkë”?

Komentet mes Encës dhe Kendrës po bëhen gjithmonë e më të shpeshta, por vajza ende nuk ka folur për marrëdhënien mes të dyjave dhe mënyrën se si ato janë njohur