Çifti shumë i komentuar i showbizit shqiptar pas dy viteve lidhje, mbrëmjen e djeshme  e kurorëzuan me martesë dashurinë e tyre.

Image

Me një dasëm të organizuar në një ambient luksozë me VIP-a të shumtë, Elita dhe Gjiko kishin vëmëndjen e të gjithë mediave, ndonëse ata preferuan që dita e tyre më e rëndësishmë të ishte samë private.

Ndërsa sot fotot e para nga dasma i ka postuar Elita, bashkëngjitur me një dedikim për Gjikon.

’Zyrtarisht e martuar me dashurinë e jetës time Gjikon’ shkruan Elita