Ndodh shpesh që disa të famshëm të na tërheqin më shumë se disa të tjerë dhe në mënyrë sekrete na pëlqen ta shohim si shpirti binjak.

Njohja e cilësive të tyre na ndihmon të kuptojmë se çfarë cilësish kërkojmë tek partneri ynë dhe na ndihmon të kuptojmë diçka më shumë për personalitetin tonë.

 Hugh Jackman

Dëshiron që partneri yt të jetë i zoti për t’i gjykuar njerëzit dhe situatat në mënyrë të tillë që mund të përdorë informacione të detajuara për të marrë vendimet e duhura. Për të qenë më konkretë, kujtoni rastet e shumta të bamirësisë të mbështetura nga Hugh Jackman.

Leonardo DiCaprio

Admiron burrat që dinë të jenë në qendër të vëmendjes dhe dinë të bëjnë një spektakël për t’ju bërë të ndiheni të lumtura. Edhe në jetën e reale, Leondardo DiCaprio nuk është ndryshe nga personazhet e tij, Jack Daswson i Titanikut.

Vladimir Putin

Nëse e ndjen veten të tërhequr nga burra si Vladimir Putin apo Steve Jobs, atëherë të pëlqen që partneri yt të jetë i fortë dhe në gjendje të mbrojë fort atë që mendon se është rruga e duhur. E kuptojnë jetën thjesht dhe nuk i harxhojnë fuqitë për gjëra të padobishme. Janë instrumente të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve.

 Brad Pitt

Brad Pitt është një burrë magjepsës ne kuptimin estetik. Jo vetëm që na ka dhuruar filma fantastikë, por është i njohur edhe si person që i pëlqen arktiektura. Nëse të pëlqen Brad Pitt, atëehrë jeni e tërhequr nga një burrë që ka një sens të mirë estetik.

George Clooney

Nëse ëndërroni një princ të kaltër që jeton në një botë plot me mundësi, ku çdo sfidë mund të superohet, keni nevojë për dikë si George Clooney, i cili beson në fuqinë se mund të jetë ai që i ndryshon gjërat. Ky përshkrim jo vetëm përfshin burrat që i arrijnë objektivat e tyre artistikë, por janë edhe aktivistë të apasionuar, edhe në moshë të thyer.