Seanca e Kuvendit Komunal të Bujanovcit nuk ka shkuar si zakonisht sot.

Një mos pajtim mes vete, kaloi në gati konflikt fizik në mes të kryetarit të komunës, Shaip Kamberi, dhe ish kryetarit Nagip Arifi.

Deri te përplasja mes tyre erdhi pasi që kryetari Kamberi doli në foltoren e Kuvendit, për fjalimin e tij.

Ata debatin rreth një pike të rendit të ditës e shndërruan në konflikt verbal.