Në datën 26 tetor pritet që të dal në treg albumi ‘Si’ i legjendës së muzikës  italiane, Andrea Bocelli.

Këngëtari kthehet pas 14 vitesh mungesë dhe albumi i tij i fundit është ai me titull “Andrea”.

Pjesë të albumit të ri këngëtari ka bërë edhe artistë të njohur në të gjithë botën si Ed Sheeran, Josh Groban dhe këngëtaren me origjinë shqiptare, Dua Lipa.

Ky album që pritet të dal së shpejti do të shpërndahet në mbi 60 vende.

Andrea Bocelli është i njohur në të gjithë botën dhe albumet e tij numërojnë mbi 85 mijë kopje të shitura.

Albumi përmban këto këngë.

Ali di Libertà’
‘Amo Soltanto Te’ (feat. Ed Sheeran)
‘Un’Anima’
‘If Only’ (feat. Dua Lipa)
‘Gloria The Gift Of Life’
‘Fall On Me’ (feat. Matteo Bocelli)
‘We Will Meet Once Again’ (feat. Josh Groban)
‘I Am Here’
‘Vertigo’ (with Raphael Gualazzi at the piano)
‘Vivo’
‘Dormi Dormi’
‘Ave Maria Pietas’ (feat. Aida Garifullina)
‘Meditation’
‘Miele Impuro’
‘Sono Qui’ (acoustic version)
‘Ali di libertà’ (acoustic version)