Një ngjarje interesante ka ndodhur në Kinë.
Zjarrfikësit në Jinhua, Kinë, u detyruan të përdorin një sharrë elektrike për të prerë një tavolinë masazhi për të liruar një fëmijë 10-vjeçar, transmeton lajmi.net.
Djalit, thuhet se i kishte ngecur koka në vrimë sepse ishte kurioz për t’a parë atë dhe nuk ishte në gjendje të lirohej.
Për fat të mirë, ai u lirua nga kjo tavolinë pa lëndime.