David Beckham, një nga figurat më simpatike mashkullore, i adhuruar nga femrat në mbarë botën ka bërë një ndryshim të madh në ‘look’. Mediat botërore po flasin vetëm për të, pasi u shfaq në Hong Kong me më shumë flokë.

David ka bërë mbjellje të flokëve dhe duket 20 vite më i ri. Për më tepër ai i ka lyer me ngjyrë më të errët për t’u dukur edhe më bukur.

I veshur me kostum serioz dhe kollare me pika, babai i 4 fëmijëve na e mbushi mendjen që nuk do plaket kurrë.