Hazard ka arritur në tepihun e gjelbër në Ceremoninë e FIFA’s, derisa tifozët janë befasuar pasi që ai ka pasur kostum të kuq – që zakonisht është ngjyrë e rivalëve të tyre të qytetit, Arsenal

Megjithatë, ai ka thënë se e ka bërë këtë për të qenë më ndryshe.

“Dëshiroja të jem pak më ndryshe…”, tha superylli i Chelsea. “Gjithmonë ka të zezë apo të kuqe. Sot shkova për të kuqen”.

“Gabim apo jo”, ka thënë ai.

Derisa gjatë fotografive ai është përkujdesur që të bëj disa foto si femrat kur defilojnë në tapetin e kuq, natyrisht më humor.

Por, sonte është tapeti i gjelbër dhe do të flitet vetëm për futbollin.