Fakti që iPhonet po shtrenjtohen çdo herë e më shumë ka ngjallur shumë diskutime në të gjithë botën.

Me çmimet e reja të iPhone, Apple ndoshta do të shqyrtojë këtë pyetje përsëri.

Në SHBA, Apple po kushton $ 999 për versionin më të lirë të iPhone Xs, plus rreth 80 $ në taksa. I konvertuar në euro, iPhone i ri në SHBA kushton rreth 927 euro.

Në Evropë, megjithatë , çmimi është 1149 euro. Nëse doni më shumë hapësirë, duhet të gërmoni shumë më thellë në xhepin tuaj: 1319 Euro për versionin 256 GB ose 1549 Euro për versionin 512 GB.

Çmimet për iPhone Xs Max janë me të vërtetë aventureske . Versioni me më pak hapësirë ??ruajtëse (64 GB) kushton 1249 euro. Për versionin prej 256 GB ekzistojnë 1419 euro dhe për modelin me 512 GB hapësirë, klientët e Apple duhet të shtrihen 1649 euro.

Në SHBA , versioni më i shtrenjtë i iPhone Xs Max kushton rreth 1330 euro duke përfshirë taksat. Kjo rezulton në një ndryshim të çmimit të konvertuar prej 319 euro.