Ciklistja që shihni në videon e mësipërme ka thyer rekordin botëror të çilizmit, pasi ka arritur një shpejtësi marramendëse prej 295 kilometrave në orë

Ajo quhet Denise Mueller-Korenek, është një cikliste profesioniste dhe ka ngarë bicikletën si profesioniste që në moshën e adoleshencës duke arritur plotë 13 trofë ndërkombëtar, përpara se të hiqte dorë nga ky sport.

Por kjo nuk do të thotë se Denise u largu përgjithmonë nga Bicikleta pasi y rikthye për të shkruar hisotri me një bicikletë të modifikuar.

Ajo thotë se ka shpenzuar dy vite për të arritur këtë rekord dhe më në fund ja ka dalë mbanë duke arritur një shpejtësi prej 295 km/h.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon e mësipërme.