Është publikuar kënga “Bonnie & Clyde”.

Pas shumë paralajmërimeve, më në fund është publikuar bashkëpunimi i parë i çiftit të famshëm shqiptar.

Përderisa Loredana këndon në gjuhën gjermane, Mozzik e ka pjesën e tij në shqip dhe refreni është poashtu në gjuhën gjermane, ndërsa asnjëri nuk del nga stili i tyre.

Kjo është kënga e dytë e Loredanës e publikuar, që kur ka filluar karrierën muzikore, ndërsa ka pasur shumë sukses me debutimin e saj “Sonnenbrille”.

Çifti janë në pritje të një fëmijë e megjithatë Loredana nuk vërehet të jetë shtatzënë në videoklip.