Tuna Sejdiu u kthye në botën e muzikës pas një pauze të gjatë që kishte pas lindjes së djalit.

Tuna vendosi që të kthehej me projektin ‘Chonga’.

Por siç duket ajo po zien sërish diçka të re. Në një fotografi të fundit Tuna shihet e grimuar në mënyrë glamuroze dhe duket për mrekulli, sigurisht si gjithmonë në fokus me sy.