Në Londër ka filluar ndarja e çmimeve për më të mirët në FIFA

Ceremonia për ndarjen e më të mirëve të FIFA’s është duke u mbajtur sot në Royal Festival Hall në Londër dhe është paraparë që të filloi nga ora 19:30.

I madhi dhe shumë i talentuari Idris Elba rikthehet për ta prezantuar ceremoninë pasi që e kishte bërë këtë edhe në ceremoninë e vitit të kaluar dhe atij i është bashkuar edhe gazetarja e njohur franceze, Anne-Laure Bonnet.

Këtu është linku ‘live” ku mund ta shikoni këtë ndarje.