Carmen Electra i ka hequr të gjitha rrobat, ashtu siç bënte 9 vite më parë për kopertinën e revistës “Playboy”.

Aktorja 46-vjeçare ka realizuar një set fotografik artistik për fotografin e famshëm Eli Russell Linnetz.

Carmen pozon krejtësisht nudo, duke treguar se koha nuk kalon për të. Electra njihet për rolet e saj në filmat si “American Vampire”, “Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie”, “Meet the Spartans” dhe “Disaster Movie”.

Image
Image