Shpend Ahmeti për herë të parë është mysafir në “Pressing” me Leonard Kerqukin, përballë gazetarëve Berat Buzhala dhe Astrit Gashi. Gjatë debatit Buzhala dhe Ahmeti kanë shkëmbyer akuza mes vetes.

Gazetari Buzhala i ka përmendur Ahmetit faktin se si ai ka udhëtuar edhe me avionin e vëllezërve Devolli.

“Ju keni udhëtuar edhe me avion te Devollëve. Keni qëndruar edhe në Jaht të tyre”, ka thënë Buzhala.

Ai tutje i ka thënë se ka konflikte të pastra interesi, pasi sipas tij, Ahmeti ka shoqëri edhe me politikanët që janë në gjyq.

‘Ti shoqërohesh me politikanë me të cilët je në gjyq. Ky është konflikt i pastër interesi’, tha Buzhala.