BMW ka prezantuar Vision iNext, makinën e saj të së ardhmes.

Prototipi SUV është zbuluar përpara një numri të vogël gazetarësh në 4 qytete të ndryshme: Monako, Nju Jork, Pekin dhe San Fransisko. Pas kësaj, u publikuan foto nga ky mjet i mrekullueshëm.

Mendohet se BMW Vision iNext do të dalë në treg në fund të vitit 2021.