Është ndër emrat më të përmendur e cila po tregon suksese në fushën e muzikës por edhe si prezantuese.

Ajo bëri ndryshimin drastik në pamjen e saj, ndërkaq sot na befason me çdo imazh që publikon, me linjat dhe me stilin e saj.

Një vajzë energjike, e çiltër dhe me plot humor, kësaj here na prezanton me “frajerin e saj” , i cili madje i ka sjellë edhe trëndafila, shkruan Kosovarja.

Sigurisht se Bigu shpeshherë dhuron një dozë humori për ndjekësit e saj, e që kjo ishte e radhës.