Kimberly Thompson është ish-bateristja e stafit të Beyonce, e cila sapo është tërhequr nga detyra e saj.

Ajo ka kërkuar një mandat mbrojtjeje nga këngëtarja e famshme pasi pretendon se kjo e fundit i ka bërë magji, madje ka vrarë edhe kotelen e saj.

Thompson ka qenë pjesë e orkestrës së Beyonce për 7 vite dhe në një intervistë të dhënë për “The Blast” ajo bëri disa deklarata vërtetë të çuditshme.

Sipas Kimberly, 37-vjeçarja ushtron magjinë e zezë e gjithashtu ka përgjuar celularin e saj për të zbuluar çdo gjë rreth jetës së saj private por edhe për t’i kontrolluar financat.