Beyonce ka festuar dje ditëlindjen e 37.

E ndërsa këngëtarja është në turne botëror me bashkëshortin e saj, ata kanë vendosur të ndalojnë në Itali për të pushuar pak e për të festuar.

Beyonce me të vërtetë ka pasur një vit super të suksesshëm, e këtë e din edhe ajo vetë – ishte vit që do ta mbajë në memorien e saj gjatë gjithë jetës.

Ajo vetë me anë të një postimi ka radhitur të gjitha sukseset dhe vështirësitë që i është dashur të kalojë, që nga lindja e binjakëve e deri te koncertet më të fundit të turneut.