Ato kanë shfaqur në shou të ndryshëm në Milan Fashion Week.

Por të premten Bella dhe Gigi Hadid  i bënë pistë të modës edhe rrugët e Milanos,

Ato u paraqiten mjaft seksi, ku Bella mori më shumë vëmendje për shkak të veshjes së saj, duke ekspozuar këmbët e gjata seksi, barkun dhe gjoksin

Image
Image