Bebe Rexha vjen edhe në një bashkëpunim tjetër që pritet të ketë sukses.

Është publikuar kënga “Say My Name” nga David Guetta në bashkëpunim me Bebe Rexhën dhe J Balvin.

Kënga është pjesë e albumit “7” të Guettas dhe ende nuk është publikuar në Youtube. Albumin mund ta dëgjoni në kanalet tjera muzikore si Spotify, Deezer, Google Play Store etj.

Në këngën “Say My Name” ishte planifikuar që të këndonte këngëtarja e famshme Demi Lovato, por për shkak të problemeve personale është tërhequr nga kënga.