Bashkimi Demokratik për Integrim sot  (e Mërkurë, 19.09.2018) do të vazhdoj fushatën për referendumin që do të mbahet më 30 Shtator.

Në ora 18:00 do të realizoj takim me qytetarët e Shuto Orizarës, Butelit dhe Çuçer Sandevës. Takimi do të mbahet  në Restorant “OAZA”.

Ndërsa në ora 19:30 do të realizoj takim me qytetarët në komunën e Studeniçanit. Takimi do të mbahet te salla e shkollës fillore në Studeniçan.