Bashkimi Demokratik për Integrim sot  (e Martë, 25.09.2018) me fillim në ora 19:00 tek Sheshi “Skënderbeu” në Shkup, do të mbajë tubim qendror për NATO dhe Evropë në kuadër të fushatës për referendumin që do të mbahet më 30 Shtator.