Miq, na erdhë dakiki, ky është momenti jonë, i madh e i vogël, grua e burrë, të moshuar e të ri, të gjithë, pa përjashtim të gjithë, pa lënë asnjë votë të vetme huç, të vërshojmë kutitë e votimit më 30 shtator.

Jo për BDI, LSDM, VMRO, PDSH e për asnjë tjetër, por për vetën, për familjen, për shoqërinë, për kombin, për ardhmërinë, për paqën dhe për zhvillimin, vende pune, stabilitet.

Voto për NATO dhe BE më 30 shtator