Një 42-vjeçar është arrestuar nga policia italiane në rajonin e Tordinos, pasi rezultonte i shpallur në kërkim ndërkombëtar.

Ndaj tij, siç shkruajnë mediat italiane, ishte lëshuar një urdhër arresti ndërkombëtar nga Gjykata e Apelit në Durrës, nën akuzën e trafikut të paligjshëm të automjeteve midis Italisë dhe Shqipërisë.

42-vjeçari, në nëntor të vitit 2002, u kap duke ngarë një makinë të madhe, të vjedhur në Itali dhe e rishitur në Shqipëri për një shumë prej 12 mijë eurosh.

Njeriu, siç ishte urdhëruar nga Gjykata e Apelit e L’Aquila, u transferua në Castrogno.