Pak minuta më parë moderatori i njohur Ardit Gjebrea ka publikuar një foto nga fëmijëria. Mes shokëve të klasës, kjo foto e ka kthyer pas në kohë dhe ka risjellë nostalgjinë.

Krahas saj Arditi tregon edhe si mund ta gjeni, si për të lehtësuar punën për të gjithë ata që janë përpjekur ta dallojnë imazhin e tij.

“Sapo më erdhi kjo foto nga një shok klase fëmijërie. Ja ku jam djathtas lart, i pari”,-shkruan ai.

Nëse do ta shikoni me vëmendje do ta dallonit mjaft mirë ngjashmërinë që ka imazhi i sotëm i Arditit me atë të fëmijërisë. E njëjta hije dhe buzëqeshje.