Edhe pse është në mes të Brad Pitt dhe Angelina Jolie, divorci i tyre më së shumti ndikon në fëmijët e tyre.

Prandaj, kjo është arsyeja pse nëna e gjashtë fëmijëve është duke u përpjekur për ta bërë jetën pak më të “ndritshëm”., tha një burim i afërt me Angelinën.

43 vjeçarja ka shpenzuar shumë kohë me fëmijët e saj, ndërsa divorci i çrregullt dhe beteja e kujdestarisë po vazhdon.

Pra, derisa Brad po pret për këto vendime, Angelina dhe fëmijët e saj kanë kaluar pushimet e verës së bashku.

Që nga divorci, Angelina është ndier fajtore për traumën që i kanë shkaktuar, prandaj ajo ka dyfishuar përpjekjet e saj për t’i bërë të lumtur duke u blerë gjëra e duke bërë udhëtime të shpeshta.

Brad dhe Angelina kanë rënë dakord të vazhdojnë marrëveshjen e përkohshme të kujdestarisë deri sa të arrihet një vendim.